NOTEBOOM AFBOUW: Afwerksystemen, montage, timmerwerken en advies.

NOA

Met ruim 1.600 leden is NOA, dé ondernemersvereniging voor afbouwbedrijven in Nederland.

NOA heeft niet alleen een belangrijke verantwoordelijkheid, maar ook een krachtige stem en de juiste middelen om de collectieve en individuele belangen van NOA-leden te behartigen. Met een dergelijke achterban staat de ondernemersvereniging sterk in haar contacten met overheid, aannemers, opdrachtgevers, vakbonden, uitvoeringsinstanties en ondernemers.

Als zelfstandig ondernemer in de afbouwbranche heeft u werk genoeg  aan de dagelijkse gang van zaken binnen uw bedrijf. De tijd om dergelijke ontwikkelingen te volgen, echt in de cao Afbouw te duiken of bijvoorbeeld een juridisch adviseur te zoeken, is schaars. Daarom: Kies voor kennis, kies voor NOA.

Lees hier meer informatie over NOA.

Zierikzee

Het plaatsen van een metalstud wand op een zolderverdieping waar 2 extra slaapkamers erbij gemaakt zijn.

Lees meer

Realisatie badkamer in Oosterland

Volledige badkamer gerestyled. Het volledige traject van slopen tot opbouw is gedaan. Leidingwerk aangepast/vernieuwen, aanbrengen wand- en vloertegels, plaatsen en aansluiten van het sanitair.

Lees meer

Slaapkamer op de verdieping in Klundert

Extra slaapkamer gemaakt. Aanbrengen van laminaatvloer, wanden toegepast met glasvliesbehang. Orac sierlijsten toegepast met ornamenten rondom verlichting.

Lees meer